Therapie

Je zoekt iemand die naar je luistert en je ondersteund. Niet iemand die je verteld wat je moet doen en oordeelt over wat goed en fout is. Je zoekt iemand waar je je verhaal kwijt kunt om vervolgens samen te kijken welke weg voor jou goed voelt. Je zoekt iemand die je vooruit helpt en je het vertrouwen geeft dat jij dit kan zodat je uiteindelijk zelf weer verder kunt. Dan heb je mij op het juiste moment gevonden. 

Soms vind je mij omdat je een concrete vraag of probleem hebt. Anders vind je mij omdat het even niet zo lekker gaat maar weet je niet precies waarom. Het is niet gemakkelijk om hulp te vragen. Dat je nu hier bent is de eerste stap. Neem contact met mij op en ontdek hoe ik je verder kan helpen. Bij Grootmoeder Wilg bied ik  jongerencoaching en psychosociale therapie voor volwassenen. 

Er start 13 juni weer een nieuwe cyclus en wel een heel bijzondere. Hij start met een supermaan, en loopt af bij een supermaan.

Ben jij klaar voor een krachtige transformatie? Geef je dan nog snel op! Er staat ook nog een leuke kortingsactie bij :-)

Erkend Lichaamsgericht psychotherapeut en Natuurgeneeskundige therapeut

Mijn behandelingen worden vergoed vanuit het aanvullende pakket van verschillende zorgverzekeringen waaronder; Menzis, PMA, Anderzorg, ONVZ, PNOzorg, VvAA, De Friesland, CZ, Ohra, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Zilveren Kruis, Avero Achmea, FBTO, OZF. 

Uitgangspunten in mijn behandeling zijn:

  • Elk traject start met het bepalen van een specifiek en haalbaar doel.
  • Ieder mens is anders en dus ook uniek in de behandeling van zijn of haar problemen.
  • Wanneer het doel bij mij niet (volledig) haalbaar is, verwijs ik door of werk ik samen met een collega’s in de reguliere of alternatieve gezondheidszorg.

Lees meer over mij en mijn werkwijze en de toegepaste technieken waaronder hypnotherapie, cognitieve gedragstherapie en familieopstellingen. 


Referenties

Elke keer als ik bij Grootmoeder Wilg was voor een coachsessie voelde het vertrouwd en kon ik echt mezelf zijn. Ze heeft een rustige fijne uitstraling een kan direct zijn wanneer dit nodig was om mijn bewust te laten worden van de situatie waar ik in zat.
Ze heeft mij echt geholpen met de situatie waarvoor ik bij haar was, ze heeft mijn laten zien dat de wereld een stuk mooier is en het durven zijn wie ik echt ben.
Ik ben haar hiervoor erg dankbaar!

Stephenie


"Menigeen vindt zijn hart pas als hij zijn hoofd heeft verloren."

Friedrich Nietzsche


Als je dochter ineens vrouw is...

Iedere ouder weet dat het moment komt en het komt altijd veel te snel en blabla cliché. En dan zit je op een ochtend aan je kopje thee terwijl er een vogeltje voorbij vliegt en denk je ‘KAK, het is zover! Mijn kleine meid is een vrouw geworden en binnenkort  moet ik me gaan bedenken wat de regels zijn over seks en wat als… OMG Drama!!’.

Lees meer »

Hoe ga ik om met irritante en asociale mensen (en kinderen)? 5 Tips!

Erger jij je ook zo aan die asociale mensen  en kinderen in je omgeving? Het lijkt wel of het er steeds meer worden. Jongeren die knetterharde muziek aan hebben, kauwgom eten met een open mond, rotzooi in de natuur dumpen, of oma’s die in de supermarkt onwijs in de weg staan. Maar ook mensen dichter bij jezelf. Je vriendin die loopt te roddelen, je collega die maar blijft zeuren en je man die zijn sokken maar niet in de wasmand doet. Alsof hij na al die jaren nog steeds niet weet waar dat ding staat. Echt zo irritant en bovendien nog eens slecht voor je humeur. Kun jij daar soms ook zo boos over maken?

Lees meer »

5 tips voor het vinden van de ideale coach!

Coaches, je lijkt er tegenwoordig bijna niet aan te ontkomen. Ze kunnen ontzettend waardevol zijn, en je sprongen vooruit helpen. Maar weet je nu wat een goede coach is voor jou? Welke sleutel heb jij nodig op dit moment? Want met de juiste sleutel kun je heel gemakkelijk een nieuwe deur openen. Maar een sleutel die niet past, is nutteloos…

Lees meer »

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe activiteiten, interessante blogs of nieuwtjes? Laat dan je mailadres achter zodat ik je eens in de maand een nieuwsbrief kan sturen. Uiteraard zal je mailadres alleen hiervoor gebruikt worden.