Ik krijg veel verschillende cliënten in mijn praktijk. Van groot tot klein, jong tot oud. Soms met grotere problemen, soms met iets kleins wat ze willen veranderen. Het kan zijn dat ze een coachingstraject bij me hebben gevolgd, een workshop of soms was slechts een enkel gesprek al heel waardevol. Je leest hier de ervaringen van mijn cliënten of hun ouders.

Wat anderen vinden

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 9 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Okay0%
Neutraal0%
Verschrikkelijk0%
5,0 rating

Sjanneke heeft mij erg geholpen met mijn faalangst voor o.a toetsen. Eerst was ik zenuwachtig, druk in mijn hoofd en angstig. Nu is dat gelukkig minder, en gaat het beter. Ik ben heel dankbaar, en ik hoop dat ze meer kinderen/volwassenen kan helpen.

Don
5,0 rating

Ik vond mijn afspraken bij Sjanneke erg fijn en het heeft heel goed geholpen. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en alles gaat rustig aan, waardoor het ook heel effectief is. Je leert heel veel en Sjanneke gaat je precies helpen, waar jij het nodig hebt.

Manon
5,0 rating

Na een korte heldere theorie over werken met het wiel heb ik inzicht gekregen en ben aan de slag gegaan met helder analyseren van mijn wensen voor dit jaar. Fijn om dit onder begeleiding van Sjanneke te kunnen doen.

Angelique
5,0 rating

Sjanneke creëert een veilige ruimte waarin het mogelijk is om te zeggen wat er opkomt.

Jolanda
5,0 rating

Een fijne en vertrouwelijke sfeer. Sjanneke heeft veel kennis en deelt vanuit eigen ervaring

Mireille

Ook jouw ervaring delen?