Ervaringen

Ik krijg veel verschillende cliënten in mijn praktijk. Van groot tot klein, jong tot oud. Soms met grotere problemen, soms met iets kleins wat ze willen veranderen. Het kan zijn dat ze een coachingstraject bij me hebben gevolgd, een workshop of soms was slechts een enkel gesprek al heel waardevol. Je leest hier de ervaringen van mijn cliënten of hun ouders. Sommige hebben een review op Google gedeeld, om deze te lezen, klik hier.

Wat anderen vinden

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 10 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Rated 5 out of 5

Sjanneke heeft me uitstekend op weggeholpen met de restklachten die ik over had gehouden van mijn Zware Burnout. Weer meer zelf vertrouwen gekregen en de periodes dat ik minder in mijn vel zit worden steeds langer. Ze geeft je ook weer het gevoel terug om jezelf te zijn en weer meer aandacht voor jezelf te hebben ipv altijd maar hard te lopen en te luisteren naar een ander en zodoende je eigen vergeten. Kortom Sjanneke heeft me weer mijn eigen ik voor een groot gedeelte teruggeven , nadat ik een zware periode achter de rug had waarin ik als mens mijn eigen kwijt was geraakt. Sjanneke bedankt voor je steun en kracht die je me hebt gegeven.

Bert
Rated 5 out of 5

Sjanneke heeft mij erg geholpen met mijn faalangst voor o.a toetsen. Eerst was ik zenuwachtig, druk in mijn hoofd en angstig. Nu is dat gelukkig minder, en gaat het beter.
Ik ben heel dankbaar, en ik hoop dat ze meer kinderen/volwassenen kan helpen.

Don
Rated 5 out of 5

Ik vond mijn afspraken bij Sjanneke erg fijn en het heeft heel goed geholpen. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en alles gaat rustig aan, waardoor het ook heel effectief is. Je leert heel veel en Sjanneke gaat je precies helpen, waar jij het nodig hebt.

Manon
Rated 5 out of 5

Na een korte heldere theorie over werken met het wiel heb ik inzicht gekregen en ben aan de slag gegaan met helder analyseren van mijn wensen voor dit jaar. Fijn om dit onder begeleiding van Sjanneke te kunnen doen.

Angelique
Rated 5 out of 5

Sjanneke creëert een veilige ruimte waarin het mogelijk is om te zeggen wat er opkomt.

Jolanda

Ook jouw ervaring delen?