Ik krijg veel verschillende cliënten in mijn praktijk. Van groot tot klein, jong tot oud. Soms met grotere problemen, soms met iets kleins wat ze willen veranderen. Het kan zijn dat ze een coachingstraject bij me hebben gevolgd, een workshop of soms was slechts een enkel gesprek al heel waardevol. Je leest hier de ervaringen van mijn cliënten of hun ouders.

Wat anderen vinden

55 van de 5 sterren (gebaseerd op 8 ervaringen)
Uitstekend100%
Goed0%
Okay0%
Neutraal0%
Verschrikkelijk0%

Ik vond mijn afspraken bij Sjanneke erg fijn en het heeft heel goed geholpen. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en alles gaat rustig aan, waardoor het ook heel effectief is. Je leert heel veel en Sjanneke gaat je precies helpen, waar jij het nodig hebt.

Manon

Na een korte heldere theorie over werken met het wiel heb ik inzicht gekregen en ben aan de slag gegaan met helder analyseren van mijn wensen voor dit jaar. Fijn om dit onder begeleiding van Sjanneke te kunnen doen.

Angelique

Sjanneke creëert een veilige ruimte waarin het mogelijk is om te zeggen wat er opkomt.

Jolanda

Een fijne en vertrouwelijke sfeer. Sjanneke heeft veel kennis en deelt vanuit eigen ervaring

Mireille

De coachingsgesprekken zijn voor mij waardevol geweest omdat ik weer eens bewuster kijk naar enkele knelpunten waar ik last van heb. Jouw aanpak heeft voor mij prima gewerkt. Je kunt goed luisteren en hebt samen met mij gekeken naar een andere manier van omgaan. . Je hebt mij ook het gevoel gegeven dat welke aanpak ik ook zou kiezen, ik zelf overtuigt ben dat dit op dat moment een juiste is.De tijd zal leren of ik hierin kan veranderen en de moed heb om sneller een lastige koe bij de horens te nemen. De NLP aanpak sprak mij wel aan omdat ik mij hierin thuis voelde. Het is voor mij prettig geweest om met verschillende werkvormen aan de slag te gaan. ​Bij jou kon ik lekker hardop denken en van alles over de schutting gooien en jij ordende dit prima en je kon met een klein prikje mij weer in de lijn zetten.

Jeanet

Van Sjanneke leerde ik goed naar mezelf te luisteren en na te denken over waar ik mijn tijd aan kan en wil besteden. ‘Ben ik de gene die dit direct op moet lossen, of kan ik het aan een ander over laten?’ Dit is een vraag die ik nu regelmatig aan mezelf stel. Voor mij werkt dat goed!

Elke

Deze workshop heeft me wel weer even terug geworpen op mezelf, maar wel op een zachte en vriendelijke manier.

Tony

Ik heb er veel van geleerd maar ook echt wel veel aan gehad. Ik voel me na dit eerste gesprek al helemaal soort van zen.

Willemijn

Ook jouw ervaring delen?