Vrouwencirkel

Deze cirkel is een samenkomst van vrouwen tijdens de volle maan. Het is een plaats om te landen. Een plaats waar ik je uit zal nodigen steeds dieper te zakken in jezelf. Door stil te staan bij de verschillende manen krijg je meer inzicht in de cyclus van de natuur en nodig ik je uit mee te gaan bewegen met je eigen natuur. Ben je bereid de spiegels te zien in de verhalen van je zusters? Daarnaast biedt het ook een liefdevolle bedding om jezelf volledig in zachtheid te laten zien. Om elkaar te dragen en gedragen te worden. Een liefdevol thuiskomen als een warm bad. Een krachtige herinnering aan je ontembare ziel. Het helpt meer in contact te komen met jezelf op een diepere laag en daar de verbinding te ervaren met je zusters, in geborgenheid.

 

Wanneer je binnen komt in de cirkel wordt je gesmudged. Er wordt gebruik gemaakt van zang, rituelen, meditatie en creativiteit op een manier die past bij de energie van de maan op dat moment. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van de avond de deelronde waarin iedere vrouw ruimte krijgt om te delen wat er in haar leeft.

 

Om deel te kunnen nemen aan de cirkel heb je geen kennis nodig van de maan of ervaring met rituelen. Wat wel belangrijk is, dat je jezelf kunt dragen en verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen proces. Daarom behoort een kort intakegesprek tot de aanmeldingsprocedure.

 

 Aanmelden kan via een berichtje naar sjanneke@grootmoederwilg.nl  of 06-22053782.

 

 

Meer weten over astrologie en de maan? Bezoek dan Astrology Rocks, deze maancirkel staat er ook gezellig bij :-)