Therapie

Je zoekt iemand die naar je luistert en je ondersteund. Niet iemand die je verteld wat je moet doen en oordeelt over wat goed en fout is. Je zoekt iemand waar je je verhaal kwijt kunt om vervolgens samen te kijken welke weg voor jou goed voelt. Je zoekt iemand die je vooruit helpt en je het vertrouwen geeft dat jij dit kan zodat je uiteindelijk zelf weer verder kunt. Dan heb je mij op het juiste moment gevonden. 

Soms vind je mij omdat je een concrete vraag of probleem hebt. Anders vind je mij omdat het even niet zo lekker gaat maar weet je niet precies waarom. Het is niet gemakkelijk om hulp te vragen. Dat je nu hier bent is de eerste stap. Neem contact met mij op en ontdek hoe ik je verder kan helpen. Bij Grootmoeder Wilg bied ik  jongerencoaching en psychosociale therapie voor volwassenen. 

Er start 13 juni weer een nieuwe cyclus en wel een heel bijzondere. Hij start met een supermaan, en loopt af bij een supermaan.

Ben jij klaar voor een krachtige transformatie? Geef je dan nog snel op! Er staat ook nog een leuke kortingsactie bij :-)

Erkend Lichaamsgericht psychotherapeut en Natuurgeneeskundige therapeut

Mijn behandelingen worden vergoed vanuit het aanvullende pakket van verschillende zorgverzekeringen waaronder; Menzis, PMA, Anderzorg, ONVZ, PNOzorg, VvAA, De Friesland, CZ, Ohra, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Zilveren Kruis, Avero Achmea, FBTO, OZF. 

Uitgangspunten in mijn behandeling zijn:

  • Elk traject start met het bepalen van een specifiek en haalbaar doel.
  • Ieder mens is anders en dus ook uniek in de behandeling van zijn of haar problemen.
  • Wanneer het doel bij mij niet (volledig) haalbaar is, verwijs ik door of werk ik samen met een collega’s in de reguliere of alternatieve gezondheidszorg.

Lees meer over mij en mijn werkwijze en de toegepaste technieken waaronder hypnotherapie, cognitieve gedragstherapie en familieopstellingen. 


Referenties

Elke keer als ik bij Grootmoeder Wilg was voor een coachsessie voelde het vertrouwd en kon ik echt mezelf zijn. Ze heeft een rustige fijne uitstraling een kan direct zijn wanneer dit nodig was om mijn bewust te laten worden van de situatie waar ik in zat.
Ze heeft mij echt geholpen met de situatie waarvoor ik bij haar was, ze heeft mijn laten zien dat de wereld een stuk mooier is en het durven zijn wie ik echt ben.
Ik ben haar hiervoor erg dankbaar!

Stephenie


"Menigeen vindt zijn hart pas als hij zijn hoofd heeft verloren."

Friedrich Nietzsche


Ongeadresseerd reclamedrukwerk

Post krijgen is leuk, meestal. Maar je ontvangt ook wel eens post die minder leuk is. Zelf heb ik een sticker op de brievenbus om ervoor te zorgen dat ik geen ongeadresseerd reclamedrukwerk krijg. Toch ontvang ik nog vaak reclame dat geadresseerd is ‘aan de bewoners van’.

Lees meer »

De Wilg

Ze deed zo haar best totdat ze niet meer kon. Haar voeten deden zeer, haar ogen konden nauwelijks zien in het donker en ze rilde van de kou. Het meisje voelde zich alleen en verdwaald. Ze hield zich sterk. Huilen kon ze niet, alsof de bron van haar tranen al lang geleden was opgedroogd. Ze had honger en was moe. Uiteindelijk vond ze bescherming tegen de kou  onder de laaghangende takken van een treurwilg. Als een beschermd gordijn hingen ze om haar heen terwijl ze uitgeput in slaap viel. 

Lees meer »

Ik ga op Groen!

Het groene dieet is een Ayurvedisch dieet waarbij je een periode alleen vruchten, noten, zaden en groene groenten eet. Behalve dat je met voeding aan de slag gaat, is het daarnaast een mooie manier om meer in contact te komen met jezelf. Door verschillende oefeningen en meditaties ga je niet alleen je lichaam maar ook je geest reinigen. Je wordt je bewust van onderliggende patronen en krijgt individuele begeleiding om patronen te doorbreken en oude zaken op te ruimen. Door zowel geestelijk als lichamelijk te ontgiften start krijg je meer energie. Je voelt je schoner, fitter en helderder. 

Lees meer »

Op de wachtlijst voor de psycholoog...

Met rode, dikke ogen zit ze tegenover me. Moe en gespannen. Ze probeert naar school te gaan, constant alert en op scherp door haar angst. Ze heeft moeite om op te letten tijdens de les. Bij elk klein geluidje voelt ze direct haar hele lichaam verstarren. Haar hart bonkt en haar adem stokt. Dan zakt het langzaam weg tot het volgende geluidje, geurtje of beweging. De pauzes zijn slopend. Energie om later huiswerk te maken is er al helemaal niet. Haar ouders maken zich zorgen, om haar, de cijfers, de toekomst, om alles.

Lees meer »

Gastblog: De top 3 oliën voor een betere concentratie!

Je werk, studie ofwel het gewone leven is weer begonnen maar jij staat nog in de vakantie modus. Je gedachten dwalen continue af naar dat heerlijk warme strand. Je staart veel te vaak naar buiten en er komt niks uit je handen. Hoe heerlijk het ook is die vakantie modus er moet ook gewerkt worden. Aromatherapie kan je hierbij helpen. Essentiële oliën verdampen namelijk heel gemakkelijk en worden via je neuszenuw heel snel opgenomen. Deze neuszenuw staat in directe verbinding met je hersenen. Op deze manier kan een essentiële olie direct effect uitoefenen op je geest. Pure aromatherapie is veel meer dan alleen een geur. Mijn top 3 help je niet alleen beter te concentreren maar maak je ook vrolijk en help je alles beter te onthouden!

Lees meer »

Ik ben niet mijn gedachten!

Het is zo’n zin die ik vaak voorbij hoor komen tijdens de yogales. Wij zijn dol op diepzinnige onlogische Oosterse wijsheden. Klinkt mooi toch. Staat ook mooi, in een leuk lijstje aan de muur. Niet dat ik ooit teksten aan mijn muur zou hangen, maar het geeft een beetje de strekking weer waarin dit soort gezegden worden gebruikt. Deze week had ik ineens het gevoel dat ik echt begreep wat er ooit met dit gezegde is bedoeld. Een begrip wat veel dieper gaat dan de decoratieve waarde van een toffe spreuk.

Lees meer »

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe activiteiten, interessante blogs of nieuwtjes? Laat dan je mailadres achter zodat ik je eens in de maand een nieuwsbrief kan sturen. Uiteraard zal je mailadres alleen hiervoor gebruikt worden.