Holistische therapie

Is je tiener neerslachtig, boos of onbereikbaar? Heb je het gevoel dat hij of zij zich verloren voelt? En wat als hij of zij zichzelf pijn doet?

Soms is er een duidelijke oorzaak zoals een scheiding of ziekte, maar soms zijn het juist de kleine dingen waaraan je voelt dat er iets uit balans is. Het is niet altijd gemakkelijk om dit te benoemen. Wil jij je kind graag vrolijk en zelfverzekerd zien ontwikkelen tot evenwichtige volwassene? Daar kan ik bij ondersteunen. Lees meer over mij en mijn werkwijze, of neem contact op voor specifieke vragen. 


Ik ben Sjanneke, psychosociaal therapeut in Dordrecht. Al ruim 15 jaar werk ik met jongeren. Met een holistische perspectief en een wetenschappelijke basis ondersteun ik tieners en (jong) volwassenen wanneer zij vast lopen. Dit kan tot uiting komen op school, in de thuissituatie of door lichamelijke klachten. Alle kennis en ervaringen van mijn diverse opleidingen en werkzaamheden heb ik geïntegreerd in een persoonlijke manier van werken. Ik werk altijd doelgericht en beschik over een uiteenlopend scala aan technieken. Wanneer nodig bestaat er ook de mogelijkheid om op school of thuis begeleiding te bieden. 

 

Uitgangspunten in mijn behandeling zijn:

  • Elk traject start met het bepalen van een specifiek en haalbaar doel.
  • Ieder mens is anders en ook uniek in de behandeling van zijn of haar problemen.
  • Wanneer het doel bij mij niet (volledig) haalbaar is, verwijs ik door of werk ik samen met een collega’s in de reguliere of alternatieve gezondheidszorg.

Overige activiteiten

Tieners

(Jong) volwassenen


Referenties

Sjanneke heeft mij erg geholpen met mijn faalangst voor o.a toetsen. Eerst was ik zenuwachtig, druk in mijn hoofd en angstig. Nu is dat gelukkig minder, en gaat het beter.
Ik ben heel dankbaar, en ik hoop dat ze meer kinderen/volwassenen kan helpen.

Don

Ik vond mijn afspraken bij Sjanneke erg fijn en het heeft heel goed geholpen. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en alles gaat rustig aan, waardoor het ook heel effectief is. Je leert heel veel en Sjanneke gaat je precies helpen, waar jij het nodig hebt.

Manon


Nieuwsbrief

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe activiteiten, interessante blogs of nieuwtjes? Laat dan je mailadres achter zodat ik je eens in de maand een nieuwsbrief kan sturen. Uiteraard zal je mailadres alleen hiervoor gebruikt worden. 

"Menigeen vindt zijn hart pas als hij zijn hoofd heeft verloren."

Friedrich Nietzsche